• 17 јуни 2024
  • Вести денес: 0

КОНТАКТ:

Биљана Илиќ

главен и одговорен уредник
и извршен директор

070 341 113

02 3179 545

contact@plusinfo.mk

РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТОТ:

Бранко Героски

РЕДАКЦИЈА:

Јасмина Апостолова, уредник 077 511 716.

Рада Исовска Маневска

Горан Наумовски

Стојанка Митреска

Александар Самарџиски

НАЈЧИТАНИ