• 17 јуни 2024
  • Вести денес: 0

Информативниот портал Плусинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата и забавните четива. Порталот е проект на Здружението на граѓани за одбрана на слободата на говорот и јавното изразување Член 16 од Скопје. Порталот започна со работа на 9. мај 2011 година, а денес е меѓу трите најпосетувани информативни интернет портали во Македонија. Според Google analytics бројот на месечни посети надминува милион ипол посети.

Ценовник

Позиција Димензија Цена:
1 600х90 200 ден./1.000 импресии
2 300х250 200 ден./1.000 импресии
2.1 300х600 300 ден./1.000 импресии
3 300х250 200 ден./1.000 импресии
4 300х250 200 ден./1.000 импресии
Floater 500х500px 500 ден./1.000 импресии
Takeover 1000 ден./1.000 импресии

Димензии и цени за мобилна верзија

Позиција Димензија Цена:
Full screen 320х480 800 ден./1.000 импресии
Medium 300х250 300 ден./1.000 импресии
King size 300х150 250 ден./1.000 импресии
Standard 320х50 180 ден./1.000 импресии


Објава на ПР текст 2.000 денари плус ДДВ

Максимална големина на банер е 200 KB

КОНТАКТ:

Биљана Илиќ

070 341 113

02 3179 545

contact@plusinfo.mk

НАЈЧИТАНИ